Haymana Evden Eve Nakliyat

http://www.asturnakliyat.com.tr/eymir-evden-eve-nakliyat/

Haymana Evden Eve Nakliyat

                                        Haymana Evden Eve Nakliyat

 

Ankara’nın en gözde firmalarından biri olan Haymana evden eve nakliyat, uzun yılladır taşımacılık sektöründe hizmet vermektedir. Dairelerde, ofislerde veya lojmanlarda bulunan eşyalar

Haymana Evsen Eve Nakliyat

Haymana Evsen Eve Nakliyat

talep edilen adreslere kadar götürülmektedir. Firmamız her türlü yükü taşıyabilecek bir kapasiteye sahiptir. Ayrıca müşterilerimize daha zahmetsiz bir hizmet sunabilmek adına paketleme ve

montaj işlemleri ekiplerimiz tarafından gerçekleştirilmektedir. Haymana evden eve nakliyat firmamız, tüm il ve ilçelere de sevkiyatlar gerçekleştirmektedir. Birinci sınıf kaliteye sahip olan naylonlar ile paketlenen eşyaların zarar görme riski bulunmamaktadır. Firmamız tüm yükleri maksimum 2 gün içerisinde yeni il veya ilçelere ulaştırmaktadır.

Haymana Nakliye Firmaları

Haymana evden eve nakliyat firmamız Kızılay, Demetevler ve Çankaya gibi ilçelere her gün sevkiyat gerçekleştirmektedir. Bu sevkiyatlar sırasında tekli kanepe, beyaz eşya gibi parça yüklerde istenilen adreslere götürülmektedir. Firmamız kurumsal bir hizmet anlayışı ile müşterilerini memnun etmektedir. Gerek ev taşıma gerekse ofis taşıma hizmetleri yeni teknolojiler ile üretilmiş olan araçlar ile verilmektedir. Haymana nakliyat firmaları personelleri paketleme ve montaj noktasında da profesyoneldir. Tüm mobilyalar, raf sistemleri ve dolaplar marangoz ustalarımız tarafından tekrar kullanıma hazır hale getirilmektedir.

Haymana Ofis Nakliyat

Haymana evden eve nakliyat firmamız, Kızılay bölgesinde bulunan şirketler veya ofisler için 7/24 taşıma desteği sağlamaktadır. Ayrıca İstanbul başta olmak üzere Türkiye’nin 81 iline d

Haymana Evden Eve Nakliyat

Haymana Evden Eve Nakliyat Asansörlü 

e sevkiyat gerçekleştirilmektedir. Ofislerde yer alan mobilyalar, deri koltuklar veya masalar profesyonel bir şekilde paketlenmektedir. Özellikle de ofis malzemeleri için özel ambalajlar kullanılmaktadır. Haymana ofis nakliyat firmamız yüksek katlı binalar veya rezidanslar için asansör sistemleri de temin etmektedir. Asansörlü araçlar dışardan kiralanmamakta beraber firmamızın kendi bünyesinden tedarik edilmektedir.

Haymana Evden Eve Nakliyat Fiyatları

Haymana nakliyat firmamız, ev taşıma, ofis taşıma ve parça eşya taşıma gibi hizmetlerini makul rakamlar ile ermektedir. Kesinlikle alınan işler kendi bünyemizde ki araçlar ve personeller ile gerçekleştirilmektedir. Yani komisyon üzerinden iş alınmamakta ve iş verilmemektedir. Haymana nakliyat, tüm eşyaları özenle ambalajlanmakta ve ambalajlama çalışmaları içinde ek ücret talep etmemektedir. Firmamız ile iletişime geçebilir ve eşyalarınızın makul rakamlarla taşınmasını sağlayabilirsiniz.

Bu gönderiyi paylaş

Comments (1)

  • şerafettin bağcı cevap

    Haymana Evden Eve Nakliyat hali hazırda ekip desteği neticesinde sürecin çok daha pratik ve güvenli geçmesini sağlayan firma ayrıca zamanı akıllıca kullanmaya da yardımcı oldu ve bizler çok memnun olduk. Evim ankaradan haymana’ ya aracı ile Haymana Evden Eve Nakliyat firmasına taşıttık. Ekip çok kibar ve güleryüzlü lakin eşyalarım hiçbir şekilde zarar görmedi çalışanların güler yüzlü olması bizi de ev taşıma telaşı da yok etti. Müsterinin memnuniyetin üst düzeyde tutup bizlere çok memnun etti. Herkese tavsiye ederim. Sizleri de iyi çalışmalar dilerim .

    21 Haziran 2019 , 16:31

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir