Selçuklu Evden Eve Nakliyat

Selçuklu Evden Eve Nakliyat

Selçuklu Evden Eve Nakliyat

SELÇUKLU EVDEN EVE NAKLİYAT

Nakliye sektörünün liderliğini üstlenen Selçuklu evden eve nakliyat firması ofis, ev ve site taşımacılığı gibi alanlarda faaliyet göstermektedir. Tüm eşyalar sorunsuz bir şekilde yeni adreslere ulaştırılmakla beraber en küçük bir maddi kaybın yaşanması da söz konusu değildir. Firmamız müşterilerine özel indirimlerde gerçekleştirmektedir. Örneğin 1+1 gibi küçük daireler için herhangi bir işçilik ücreti talep edilmemektedir. Selçuklu evden eve nakliyat Türkiye’nin 81 iline de araç desteği sağlamaktadır. Firmamız Ankara içinde bulunan ilçelere ise maksimum 4 saat içerisinde ulaşmaktadır. Taşınacak olan tüm eşyalar özenle paketlendikten sonra araçlara yerleştirilmektedir. Bu sayede yüklerin zarar görme riski ortadan kaldırılmaktadır. Selçuklu nakliyat firmamız parça eşyaları da aynı gün içerisinde yeni adreslere ulaştırmaktadır.

Selçuklu Ev Taşıma

4+1 daireler başta olmak üzere tüm evler kurumsal bir çalışma prensibi ile taşınmaktadır. Firmamız mobilyaların, beyaz eşyaların veya dolapla

rın montajını da gerçekleştirmektedir. Taşıma sırasında eşyaların zarar görme gibi bir riski bulunmamaktadır. Selçuklu evden eve nakliyat, asansörlü taşımacılık noktasında da destek sağlamaktadır. Örneğin yüksek katlı binalar için temin edilen asansör sistemleri sayesinde nakil süreci daha da hızlandırılmaktadır. Kamyonlarımız, kamyonetlerimiz ve vinç sistemlerimiz günümüz teknolojisinde üretilmiştir. Söz konusu araç modelleri, düzenli olarak İstanbul’a veya İzmir’e de gönderilmektedir. Selçuklu evden eve nakliyat sayesinde evlerde, ofislerde veya şirketlerde bulunan tüm eşyalar kısa bir süre içerisinde yeni adreslere ulaştırılmaktadır.

Selçuklu Evden Eve Nakliyat Firmaları

firmaları, Ankara’nın en köklü kurumları arasında yer almaktadır. Yıllardır bu sektörde hizmet verilmekle beraber tüm eşyalar profesyonel ekipler tarafından işlem görmektedir. Firmamız montaj sürecinde sadece marangoz ustalarını tercih etmektedir. Müşterilerimiz en ufak bir zorluk veya stres ile karşılaşmamaktadır. Ayrıca eşyaların araca yüklenmesi, araçtan indirilmesi veya binalara çıkarılması sırasında darbelere maruz kalması da söz konusu değildir. Selçuklu evden eve nakliyat fiyatları ise piyasa ki diğer taşımacılık şirketlerine göre daha makul rakamlardan oluşmaktadır. Firmamız herhangi bir araç talebi ile karşı karşıya kalması durumunda 1 iş günü içerisinde adreslere ulaşmaktadır. Tüm hizmetler sadece profesyonel ustalar ve teknolojik araçlar ile verilmektedir.

Bu gönderiyi paylaş

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir