Batıkent Evden Eve Nakliyat

Batıkent Evden Eve Nakliyat

Batıkent Evden Eve Nakliyat

Batıkent Evden Eve Nakliyat

Ankara bölgesinde yaşayan müşterilerimiz Batıkent Evden Eve Nakliyat şirketi sayesinde 1 iş günü içerisinde taşınmaktadır. Yeni düzenin kurulması noktasında her türlü desteği sağlayan ekiplerimiz, montaj ve ambalajlama çalışmalarını da hatasız bir şekilde gerçekleştirmektedir. Öncellikle eşya dolapları, ayakkabılıklar ve diğer mobilyalar marangoz ustalarımız tarafından sökülmektedir. Sökülen parçalar karton kutulara yerleştirildikten sonra araçlara yüklenmektedir. Ekiplerimiz, halılar, perdeler, avizeler içinde ambalajlama desteği sağlamaktadır. Batıkent nakliyat şirketi, evden eve taşımacılık, kurumsal yük taşımacılığı, parça eşya ve ofis taşımacılığı gibi alanlarda da faaliyet göstermektedir. Tüm hizmetler anahtar teslim olacak bir şekilde verilmektedir. Ayrıca kamyon, kamyonet başta olmak üzere her türlü araç modeli firmamız tarafından temin edilebilmektedir.

Batıkent Evden Eve nakliyat

Batıkent Evden Eve nakliyat

Batıkent Asansörlü Nakliyat

Yüksek katlı binalarda yer alan eşyalar ustalarımız tarafından zemin kata indirilmektedir. Ancak ne kadar dikkat edilirse edilsin boşaltma sırasında mobilyalar deforme olmaktadır. Merdiven boşluklarının dar olması taşıma işlemlerini daha da zorlaştırmaktadır. Batıkent asansörlü nakliyat hizmetinin amacı da bu zorluğu ortadan kaldırmaktadır. Rezidans gibi aşırı yüksek olan binalar için vinç sistemleri kurulmaktadır. Eşyalar ise bu sistemler sayesinde çok daha hızlı bir şekilde nakil edilmektedir. Batıkent nakliyat tüm il ve ilçeler içinde asansörlü taşımacılık hizmeti sunmaktadır. Ayrıca eşyaların yeni binaya çıkarılması noktasında da yine söz konusu sistemler kullanılmaktadır. Batıkent asansörlü nakliyat hizmetlerinin tamamı çok cüzi rakamlar ile verilmektedir. Hatta firmamız işçilik maliyetlerini azalttığı içinde özellikle asansör sistemleri ile hizmet vermeye özen göstermektedir.

Batıkent Nakliyeci

Firmamız küçük eşyalar ve parça yükler içinde taşımacılık desteği sağlamaktadır. Batıkent nakliyeci firmamız sayesinde 1+1 gibi küçük daireler uygun fiyatlar ile taşınmaktadır. Ayrıca Tüm il ve ilçelere de hem evden eve nakliyat hem de parsiyel nakliyat desteği sunulmaktadır. Kesinlikle müşterilerden gelen işler komisyon karşılığında başka Batıkent nakliyeci firmalarına verilmemektedir. Kendi bünyemizde bulunan araçlar ve kadrolu personellerimiz ile taşımacılık hizmeti sağlanmaktadır. Özellikle de kurumsal analarda bulunan tüm eşyalar tamamen sigortalı nakliyat adı altında nakil edilmektedir. Batıkent evden eve nakliyat hizmetleri içinde sigorta desteği sağlanmaktadır. Kaliteli bir hizmeti makul rakamlar ile almak için firmamız ile iletişime geçebilirsiniz. Ayrıca Ankara’dan İstanbul’a, Gaziantep’e ve Eskişehir’e de sevkiyatlar düzenlenmektedir.

 

Bu gönderiyi paylaş

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir